Despre noi și misiunea noastră

Pagina noastră își propune să fie un ghid complet și actual al sistemelor de încălzire și izolare a locuințelor, a ideilor și soluțiilor eficiente pentru economia de energie în casa și apartamentul tău.

Poți citi aici despre diverse metode de încălzire moderne și actuale, aparate de aer condiționat, materiale de construcție și eficiența lor termică, materiale de izolare a locuinței, durabilitatea și eficiența lor în timp, consumul de energie și cum poți reduce valoarea facturilor la energie, în special pe timp de iarnă.

Este important să fii informat

Dacă ești hotărât să achiziționezi un nou sistem de încălzire sau să-l înlocuiești pe cel vechi, cu siguranță că vei dori să știi la ce anume trebuie să fii atent, ce specificații trebuie luate în considerare și ce să cauți pentru a ți se potrivi perfect. Sau poate te interesează cum să folosești mai eficient metoda de încălzire pe care deja o ai, când ar trebui să chemi un specialist și ce anume poți rezolva și singur – toate acestea le poți găsi la doar câteva click-uri distanță.

Odată cu creșterea constantă a prețului combustibililor și energiei electrice, tot mai mulți utilizatori caută idei suplimentare pentru a avea confortul necesar, economisind în același timp. Timpurile se schimbă, iar apariția metodelor moderne de furnizare a energiei te poate pune uneori pe gânduri.

Metode alternative moderne de încălzire pe înțelesul tuturor

Te întrebi deseori:

Ce presupune un sistem de încălzire cu energie geotermală?

Sau poate ar trebui să alegi o centrală pe lemne și brichete de lemn pentru casa de la țară?

Cum funcționează energia solară și cum poate fi captată pentru a încălzi locuința pe timp de iarnă? Se poate și pentru un apartament?

Ce înseamnă încălzirea prin pardoseală și care este eficiența termică a unui astfel de sistem? Este potrivit pentru apartamentul sau spațiul tău comercial? Pentru bucătărie sau sufragerie?

Pe pagina noastră poți citi și înțelege foarte ușor despre caracteristicile fiecărui sistem de încălzire și dacă se potrivește sau nu infrastructurii actuale a spațiului pe care vrei să-l încălzești. Așa, poți stabili singur dacă este rentabil din punct de vedere financiar și în cât timp îți poți recupera investiția.

Și deoarece căldura trebuie și conservată, nu doar generată, îți vom explica ce face vata minerală și polistirenul, cum trebuie instalate și unde, care este importanța unor ferestre de calitate și, de ce nu, alte metode populare și la îndemână pentru a păstra căldura pe timp de iarnă.